In aceasta perioada noi lucram pentru confortul si sanatatea dumneavoastra! Colegii nostri vin echipati cu masca, manusi si protectie pentru incaltaminte. Va stam la dispozitie pentru orice marca de aer conditionat, indiferent ca doriti montaj sau service aer conditionat. Apelati la noi cu incredere! #noivafacembine

Intretinere Igienizare aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Intretinere Igienizare aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Intretinere Igienizare aer conditionat Bucuresti

Curatare si Igienizare, unitate interioara   -120 lei + tva (9.000 – 14.000 btu) 

                                                     Curățare igienizare                   – 160 lei + tva ( 18.000 – 36.000 btu)

Se executa cu solutie antibacteriana si presiune de abur !

Curatare , spalare unitate exterioara                            – 100 lei +tva (9.000 btu- 12.000 btu)

                                                                                                         – 160 lei +tva (18.000 btu- 36.000 btu)

Va recomandam  ca la inceputul fiecărui sezon să solicitaţi serviciul de întreţinere a echipamentului, chiar şi în perioada de garanţie.

Serviciul de verificare şi întreţinere constă în curăţarea filtrelor, curăţarea unităţii interioare si a schimbatorului de caldura cu soluţii speciale ce au ca scop dezinfectarea de particule şi microbi (legionella pneumophila) si eliminarea mirosurilor neplacute.

Beneficii majore

  1. Funcţionarea echipamentului la parametri normali .
  2. Prevenirea defecţiunilor de funcţionare;
  3. Prevenirea îmbolnăvirilor generate de legionella pneumophila;
  4. Durata de funcţionare a aparatului va creşte.

Fără întreţinerea periodică a intalatiei de aer conditionat, acesta pierde aproximativ 25% din eficienta.

Studiile arată că revizia anuala a echipamentelor de aer conditionat o unitate se va menţine până la 75% din eficienta lui de cand a fost nou.

Acest lucru înseamnă că toate costurile sunt recuperate foarte repede in economiile dvs. lunare factura electrica şi reducerea costurilor de reparaţii. O instalatie de aer conditionat întreţinut în mod corespunzător, va face o treabă mai bună de dezumidificare a casei tale.

Unul dintre elementele cele mai importante este verificarea   presiuni in instalatie  (freon). Un sistem care este cu 10% mai putin al lichidului de răcire va costa aproximativ 20% mai mult pentru a funcţiona!

Verificarea periodica ar trebui să includă curăţarea unitatatii de condensare, verificarea amperilor compresorului, ungerea motoarelor ventilatorului, verificarea presiunilor sistemului de operare şi temperaturi împotriva specificaţiile producătorilor.

Întretinerea aerului condiționat

Cercetari recente efectuate la Centrul de Siguranta, Sanatate si Mediu Înconjurator din Marea Britanie (The Center for Safety, Health and Environment) au aratat ca „aerul din interiorul incintelor noastre este, probabil, de 10 ori mai poluat decât cel din exterior”.

În acelasi timp, specialistii americani de la Asociatia Medicala Americana (The American Medical Association), au aratat recent ca „50% din toate problemele noastre de sanatate sunt cauzate sau favorizate de poluarea aerului interior, în special de prezenta aici a alergenilor”.

Se stie ca alergenii sunt suma substantelor straine care, introduse in organism prin respiratie, produc alergii, adica majoreaza patologic sensibilitatea organismului, inducând îmbolnavirea acestuia.

Concluzii

Trebuie înteles ca acest echipament trebuie urmarit si întretinut periodic cu toata grija, de catre un personal tehnic specializat.

Cheltuielile de întretinere sunt mai mici decât cele de reparare sau de înlocuire completa a unui echipament distrus de o exploatare neglijenta.

În functie de pret si de firma producatoare echipamentele de aer conditionat pot avea o durata de viata cuprinsa între 5 si 15 ani.

Cu o intretinere periodica puteti fi siguri ca aparatul o sa asigure un climat sanatos pentru dvs si optim din punct de vedere al eficientei.

Cheltuielile de întretinere sunt mai mici decât cele de reparare sau de înlocuire completa a unui echipament distrus de o exploatare neglijenta.